TEKNISK-TEGNER-Fyn-Odense-Svendborg-Nyborg-Assens

Tekniske tegninger udført af Teknisk Tegner / Teknisk Designer.

Siden 2017 har JL Tegne-service hjulpet kunder med tekniske tegninger og konstruktioner.
Tegninger og konstruktioner, som er tilpasset kundens specifike behov.

Fyn i Odense, Svendborg, Nyborg, og Assens har jeg udført mange opgaver til garteneribrug. Dvs. transportanlæg og specialmaskiner.


JL Tegne-service udskriver ikke tegningerne igen og igen. I stedet er det hele digitalt tilgængeligt. Det sparer ikke blot tid og ressourcer. Det betyder også, at et projekt kan blive nøjagtigt leveret gennem alle etaper af produktionen.
Hos JL Tegne-service har du al den nødvendige dokumentation samlet ét sted, og du kan til hver en tid få tilsendt de tegninger du har brug for.

Formålet med samlingstegningerne er at sætte fx en kunde i stand til at samle produktet. Det kan også være, at samlingstegningen skal anvendes i produktionen af et produkt, således at man der kan se, hvorledes produktet skal samles. Det kan være en bogreol eller en havegrill.

Det er vigtigt, at samlingstegningen er så retvisende, at man ved hjælp af denne er i stand til at samle produktet. En samlingstegning viser således, hvordan man skal forbinde de enkelte dele, og typisk angives der et positionsnummer til de enkelte dele.