TEKNISK-TEGNER-Grindsted-Billund-Vejle-Horsens-Aahus

Tekniske tegninger udført af Teknisk Tegner / Teknisk Designer.

JL Tegne-service har hjulpet en række kunder med at realisere deres idéer til produktionsfærdige produkter.

Omkring Grindsted, Billund, Vejle, Horsens og Århus har jeg udført opgaver til håndtering af mange former for emner og gods. Kraner i alle størrelser og diverse løftegrej.

Også tegning og konstruktion af internt transportudstyr. Dvs. kædebaner, rullebaner m.m..

Før computerunderstøttet design (CAD) blev introduceret, blev konstruktionstegninger fremstillet manuelt. I dag kan en designer fremstille alle de nødvendige tekniske tegninger ved hjælp af forskellige avancerede softwareløsninger.
I nyere tid er anvendelsen af CAD-software blevet et vigtigt værktøj til projekteringsfasen. Takket være CAD-software kan designere nu automatisere processen med fremstilling af tekniske tegninger baseret på CAD-modellen.
Selvom 3D-modellen, der bliver udviklet i sådan software, er nyttig til visualisering og bedre forståelse af projektet. Til produktion laves 2D-tegninger for alle komponenter i designet. Alle værksteder anvender 2D-tegninger.

Et principdiagram viser et systems princip eller funktionalitet. Når man tegner et principdiagram, er de enkelte elementer ofte vist som symboler eller små tegninger, der viser virkemåden. Der findes ofte specielle symboler for de forskellige fagområder, men man kan sagtens anvende egne symboler, som man så selvfølgelig skal forklare.